hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den Online Masal Saati Etkinliği

    Büyükşehirden Online Masal Saati Etkinliği
    expand

    Büyükşehir'den Online Masal Saati Etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi her yıl Kasım ayının ikinci haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası nedeniyle 'Online Masal Saati' etkinliği düzenliyor. 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek Online Masal Saati etkinliğinde çocuklar en sevdiği masalları çevrimiçi dinleyecek.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, kitap okuma alışkanlığının küçük yaşta edinilmesi ve kitabın önemine dikkat çekmek amacıyla her yıl Kasım ayının ikinci haftasında kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nda online etkinlik gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından 9-12 Kasım tarihleri arasında 'Online Masal Saati' etkinliği düzenlenecek.

    ÇOCUKLAR İÇİN EN GÜZEL MASALLAR

    Bir bankanın kültür yayınları işbirliğiyle okul öncesi ve ilkokul seviyelerine hitap eden masal kitapları masal terapisi eğitimli profesyonel bir okuyucu tarafından okunarak videoya çekildi. Bu videolar Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Doğan Hızlan Kütüphanesi web adreslerinde, ABB sosyal medya mecralarında yayınlanarak minik okurlarla buluşturulacak.

    BU ADRESLERİ TIKLAYIN

    Çocuklar, masal okuma videolarına 9-12 Kasım tarihleri arasında www.antalya.bel.tr, facebook /antalyabuyuksehir, Twitter /antalyabb, instgram /antalyabb) adreslerinden erişebilecek. En sevdikleri masallara çevrimiçi ulaşacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow