hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den sosyal yardım alan ailelere YKS ücreti desteği

    Büyükşehirden sosyal yardım alan ailelere YKS ücreti desteği
    expand

    Büyükşehir'den sosyal yardım alan ailelere YKS ücreti desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla belediyeden sosyal yardım alan ailelerin üniversite sınavına hazırlanan çocuklarının 2021-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) ücreti karşılanacak. Başkan Böcek, “Gençler bizim geleceğimiz. Her zaman onların yanında olmaya ve başarılarına katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in eğitime ve öğrencilere desteği devam ediyor. Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi'nde (ATABEM) üniversite adayı gençlerin sınava hazırlanmasına yönelik kurs desteği veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya'da yaşayan ve Büyükşehir Belediyesince sosyal yardımla desteklenmesi uygun görülen ailelerin üniversite sınavına girecek çocuklarının giriş ücretini karşılayacak.

    'GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ'

    Başkan Böcek, Covid-19 salgını nedeniyle birçok vatandaşın ekonomik zorluklarla mücadele ettiğini belirterek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak pandemi süresince hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret gösterdik. Şimdi de sosyal yardım alan ailelerimizin çocuklarının 2021-YKS ücretlerini karşılayacağız. Gençler bizim geleceğimiz. Bu zorlu koşullarda öğrencilerimizin ve ailelerinin üzülmesini istemeyiz. Biz gençlerimize güveniyoruz ve her zaman onların yanındayız" dedi.

    Belediyeden sosyal yardım alan aileler, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne 444 94 20 ve 249 54 28 numaralı telefonlar üzerinden talepte bulunabilecek. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kriterlere uygun ailelere destek verilecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow