hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir'den yazlık sinema

    Büyükşehirden yazlık sinema
    expand

    Büyükşehir'den yazlık sinema

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili'nde açık hava sinema günleri düzenleyecek. Covid-19 tedbirleri kapsamında sinema salonlarına gidemeyen Antalyalılar, sosyal mesafe kuralları içerisinde yıldızlar altında sinema keyfi yaşayacak.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi pandemi salgını sürecindeki yeni normal hayat kapsamında vatandaşlara sosyal mesafe kuralları içerisinde güvenli sanatsal etkinlikleri hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Konyaaltı Sahili Beach Park Varyant Meydanı'nda 'Sahilde Sinema Var/Maskeli Sinema' etkinliği düzenliyor.

    MASKE VE HİJYEN ÖNLEMİ

    Etkinlik kapsamında sinema izlemek için Antalya Büyükşehir Belediyesi web sitesinden katılım başvurusu yapmak gerekiyor. Gösterimlerin yapılacağı Varyant Meydanı'nda sinemasever için toplum sağlığı açısından sosyal mesafe ve hijyen kurallarına yönelik önlemler alınacak.

    Sinema gösterisinin gerçekleşeceği etkinlik alanına maskesiz giriş yapılamayacak, alana giren her kişinin ateş ölçümü yapılacak, sosyal mesafe belirleme noktaları oluşturulacak. Ayakkabı dezenfeksiyon teknesi ve el dezenfeksiyon cihazı kullanılacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi web sitesinden katılım başvurusu sonrası onaylananlar, en az 1.5 metre aralıkla konumlandırılan koltuklarda yerlerini alacak.

    'Sahilde Sinema Var/Maskeli Sinema' etkinliğinin ilki 11 Haziran Perşembe günü 'Bayi Toplantısı' filmiyle başlayacak. Temmuz ayı başlarına kadar sürecek sinema günlerinde 'Organize İşler Sazan Sarmalı', 'Baba Parası', 'Bizim İçin Şampiyon', '7. Koğuşta Mucize', 'Hedefim Sensin', 'Aykut Enişte' ve 'Merhaba Güzel Vatanım' gibi Türk Sinemasının birbirinden güzel yapıtları Antalyalılarla buluşacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow