hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Camiler dezenfekte edildi

    Camiler dezenfekte edildi
    expand

    Camiler dezenfekte edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi, yarın kılınacak cuma namazında yoğunluk beklenen camilerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.
    Muratpaşa Belediyesi, Sağlık Bakanlığı'nın covid-19 salgınında vaka sayısını 28 bin 351 olarak açıklamasıyla birlikte insanların toplu halde bulunduğu yerlere yönelik temizlik ve dezenfekte çalışmalarına ağırlık verdi. Bu kapsamda, Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan dezenfekte ekibi, yarın kılınacak cuma namazında yoğunluk beklenen camilerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar sırasında minberlerin yanı sıra, girişte ayakkabıların bırakıldığı yerler, avlulardaki banklara kadar her nokta dezenfekte edildi.
    Muratpaşa Belediyesi, covid-19 salgını nedeniyle cemaatle namaza ara verilen camilerin 29 Mayıs'ta tekrar açılmasıyla birlikte ibadethanelere yönelik çalışmalarını düzenlemişti. Bu süreçte, Yenigün, Cumhuriyet, Sedir, Çağlayan, Kızıltoprak, Konuksever, Yeşilbahçe ve Fener mahallelerinde kapalı pazar yerleri ve belediyeye ait statlarda 4 bin 300 kişinin cuma namazı kılabileceği düzenlemeyi gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi, tek kullanımlık seccade ve maske dağıtımı da gerçekleştirmişti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow