hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Çello Yıldızları'na alkış yağdı

    Çello Yıldızlarına alkış yağdı
    expand

    'Çello Yıldızları'na alkış yağdı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), müzikseverleri 'Çello Yıldızları' konserinde buluşturdu.

    Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki opera sahnesinde gerçekleşen ve alaturka konsepti ile sahne alan 'Çello Yıldızları' konserinde soprano Nurdan Küçükekmekçi, mezzo soprano Medine Tuganova, bas Taner Ölçen, çello sanatçıları Veronika Yeliz Efe, Çağrı Fırat Yeşillik, Pınar Cumbul, Gani Sharipov, Bahar Ulutaş ve Mehmet Gökhan Bağcı, klarinet sanatçısı Nilay Canca, perküsyon sanatçısı Burak Tortop ve arp sanatçısı Senem Çine sahne aldı.

    Işık efektleriyle de renklendirilen sahnede alaturka şarkıları orkestra eşliğinde opera diliyle seslendiren solist sanatçılar, izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Bale sanatçıları Esra Taner, Derya Tokgöz ile Tolga Burçak ise yorumlanan dünyaca ünlü bestecilerin eserlerine danslarıyla ayrı bir renk kattı.

    Opera salonunu dolduran yerli ve yabancı müzikseverler, keyifle dinledikleri alaturka şarkılarla büyülenirken, 'Çello Yıldızları'nı alkış yağmuruna tuttu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow