hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cemil Meriç Kitaplığı'na örnek kampanya

    Cemil Meriç Kitaplığına örnek kampanya
    expand

    Cemil Meriç Kitaplığı'na örnek kampanya

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, Antalya Bilim Üniversitesi Antalya Fotoğrafçılar ve Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası, Hukuki Araştırmalar Derneği Antalya Şubesi arasında Cemil Meriç Kitaplığı İşbirliği Protokolü imzalandı. Cemil Meriç Müze Kitaplığı içinde internet üzerinden kitap bağış kampanyası da başlatıldı. 
    Kepez Belediyesi, Eski Dokuma Fabrikasına enerji sağlayan ve köhne bir yapı olan trafo binasını restore ederek, ünlü yazar, çevirmen ve düşünür Cemil Meriç'in adını verdiği, müze kütüphane için işbirliği masasına oturdu. Antalya Bilim Üniversitesi, Fotoğrafçılar ve Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası, Hukuki Araştırmalar Derneği Antalya Şubesi arasında imzalanan protokolle, çok özel koleksiyonlardan oluşacak, kitap açısından zengin bir kütüphane Antalya'ya kazandırılacak. 
    Protokol töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, önemli bir işbirliğini, önemli bir projeyi tanıtmaktan ve yeni bir kampanyayı başlatmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hedeflerinin özel ve güzel bir kütüphane kurmak olduğuna değinen Tütüncü, “Kütüphanemize güzel koleksiyonlar kazandıracağız" dedi.    
    Konuşmaların ardından Cemil Meriç Kitaplığı İşbirliği Protokolü imzalandı. İmzanın ardından Hukuki Araştırmalar Derneği Başkanı Av. Osman Zeki Özcan ve Antalya Bilim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hamza Kandur, Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bayrak tarafından Cemil Meriç Kitaplığına ilk kitap bağışı yapıldı. 

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow