hour SON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cezaevi firarisi yakalandı

    Cezaevi firarisi yakalandı
    expand

    Cezaevi firarisi yakalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,(DHA)- ANTALYA'da, 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Cebrail Boduk, devriye görevi yapan polis ekiplerince yakalandı.
    Muratpaşa ilçesi Şehitler Caddesi'nde sabah karşı saat 03.00 sıralarında devriye görevi yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir motosikleti iterek götürmeye çalışan şüpheliyi fark etti. Durumu kontrol etmek isteyen ekipleri fark eden şüpheli, motosikleti bırakıp kaçmaya başladı. Polis 'dur' ihtarına rağmen şüphelinin kaçmaya devam etmesi üzerine havaya bir el uyarı ateşi açtı.
    Kovalamaca sonunda yakalanan şüphelinin cinayet suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis ve para cezası bulunan cezaevi firarisi Cebrail Boduk olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Boduk'un olay yerinde bıraktığı motosiklette arama yapan polis, 3 cep telefonu, iki hoparlör ve otomobil teybi ile hırsızlık olaylarında kullanılan tornavida ve çok sayıda ayarlı anahtar, alet takımı, eldiven, kesici alet ele geçirdi. Sağlık kontrolünden geçirilen Cebrail Boduk, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow