hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Chico, yeni imajıyla meydan okudu

    Chico, yeni imajıyla meydan okudu
    expand

    Chico, yeni imajıyla meydan okudu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - KORONAVİRÜSE yönelik tedbir amacıyla dışarı çıkmayan Fraport TAV Antalyaspor futbolcusu Chico ile yakın arkadaşı Diego, saçlarını sarıya boyayıp sosyal medya hesabından paylaşarak takipçileri arasında 'sarı saç meydan okuma' etkinliği başlattı. İkili saçını sarıya boyayıp, fotoğrafını yollayan takipçileri arasında kendi imajına benzeyen her bir kişi için 5 aileye yardım edeceklerini duyurdu.

    Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, koronavirüse yönelik tedbirler kapsamında lige verilen arada futbolcularıyla telekonferans yöntemiyle antrenmanlarına devam ediyor. Özel antrenman programıyla performansını korumaya çalışan sporcular, sağlıkları için dışarı çıkmamayı tercih ederek, evde vakit geçiriyor. Eğlenceli aktivitelerle zamanlarını değerlendirmeye çalışan futbolcular sosyal medyadan da bu anlarını sık sık paylaşıyor. Fraport TAV Antalyaspor'da forma giyen Chico, yakın arkadaşı Diego ile evde vaktini değerlendiriyor.

    Gün içerisinde vaktini değerlendirmek için yaptıklarını sık sık sosyal medya hesabından taraftarla paylaşan ikili son olarak saçlarını sarıya boyadı. Yeni imajlarıyla fotoğraf paylaşan Chico ve Diego, taraftara koronavirüs salgının yaşandığı günlerde evde keyifli vakit geçirmek için imaj değiştirme önerisinde bulundu. İki aynı zamanda 'Sarı saç meydan okuması' başlığıyla yeni akım başlattı. 3 maddeyle meydan okumayı özetleyen ikili takipçilerinden saçlarını sarıya boyayıp, fotoğrafını yollamalarını istedi. Meydan okumaya katılıp yeni imajını kendileriyle paylaşanlar her bir kişi için 5 aileye yardım yapacaklarını belirtti. Chico ile Diego takipçilerine, "Hep birlikte koronavirüsü yenelim. Hadi Beyler" çağrısı yaptı.

    İkilinin başlattığı 'sarı saç meydan okuma' etkinliği sosyal medyada takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Çok sayıda taraftar sarıya boyadığı saçıyla fotoğrafını ikiliye gönderdi. Chico ile Diego da bunlardan bazılarını paylaştı.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow