hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP ile İYİ Parti'nin Kepez ısrarı

    CHP ile İYİ Partinin Kepez ısrarı
    expand

    CHP ile İYİ Parti'nin Kepez ısrarı

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da CHP'nin aday açıklamadığı tek merkez ilçe Kepez'e yönelik İYİ Parti'yle görüşmelerin devam ettiği, her iki partinin Kepez'de aday gösterme konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

    CHP, Büyükşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı, Aksu, Finike, İbradı ilçelerinin adaylarını açıkladı. CHP, daha önce de Manavgat, Kemer ve Gazipaşa adaylarını açıklamıştı. CHP'nin Antalya'da 5 merkez ilçeden Kepez'in yanı sıra Serik, Alanya, Akseki, Gündoğmuş, Demre, Kumluca, Kaş, Korkuteli, Elmalı ilçelerinin adayları henüz netleşmedi. Geriye kalan bu ilçelerin, İYİ Parti ile sürdürülen ittifak çalışmaları nedeniyle açıklanmadığı kaydedildi. İki partinin Kepez ilçesi konusundaki görüşmeleri çetin geçiyor. CHP'nin yanı sıra İYİ Parti'nin de Antalya'nın en büyük ilçesi Kepez'de aday göstermek istediği belirtildi. Kepez konusunda iki partinin anlaşamaması nedeniyle diğer ilçelerin açıklanmasının geciktiği ileri sürüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ PARTİ 4 İLÇEYİ AÇIKLAYACAK

    İYİ Parti'nin Alanya, Gündoğmuş, Serik ve Demre ilçeleri için adaylarını açıklayacağı, CHP'nin de bu ilçelerdeki adayları destekleyeceği iddia edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow