hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP Kepez kongreye gidiyor

    CHP Kepez kongreye gidiyor
    expand

    CHP Kepez kongreye gidiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - CHP Kepez İlçe Başkan adayı Önder Kurnaz, kongre öncesinde delegelerle bir araya geldiği toplantıda, "Kepez'de birleştirici ve bütünleştirici olacağız" dedi.

    CHP Kepez İlçe 5'inci Olağan Kongresi 21 Aralık Cumartesi Günü Antalya Şoförler Odası salonunda yapılacak. Başkan adayı Önder Kurnaz, delegeler ile yemekte bir araya geldi. Yemeğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Alevi Kültür Derneği (AKD)Başkanı Hasan Kaya, AKD Kepez Derneği Başkanı Seher Yılmaz, AKD Konyaaltı Derneği Başkanı Musa Aykaç, Pir Sultan Abdal Derneği Altınova Şubesi Başkanı Adnan Aslan, Zeytinköy Anadolu Alevi Kültürünü Yaşatma ve Geliştirme Derneği Başkanı Yılmaz Çarıklıoğlu, Çorumlular Derneği Başkanı Cemalettin Pelen, Muş Vartolular Derneği Başkanı Turan Karagöz, Erzincan Fırat Boyu Derneği Başkanı Namık Karasu, Gaziantep Yavuzeli Derneği Başkanı Ekrem Yıldırım, Amasya Merzifon Kayadüzü Derneği Başkanı Aslan Gürcan, Urfalılar Derneği Hıdır Dağtekin, Burdurlular Derneği yönetimi, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 325 delege katıldı. Yemekte konuşan Önder Kurnaz, kongrelerde ayrışmayı, kavgayı değil birlik ve beraberliği büyütmeyi hedeflediklerini söyledi.

    MÜCADELEME DEVAM EDECEĞİM

    2009-2011 yıllarında İl Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı, 2011-2014 yılları arasında Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu ifade eden Kurnaz, "Gençlik Kolları İl Başkanlığı yıllarımda dahi Kepez'de çalışmaktan ve hizmet etmekten hiç geri durmadım. Partim için dün olduğu gibi bugünde yarında mücadele etmeye devam edeceğim. Küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow