hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li Duruk mazbatasını aldı

    CHPli Duruk mazbatasını aldı
    expand

    CHP'li Duruk mazbatasını aldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığına seçilen Onur Duruk ve yönetim kurulu üyeleri, Konyaaltı İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.
    Mazbata töreninin ardından asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri ve bazı partililerle Konyaaltı İlçe Başkanlığı'nda bir araya gelen Onur Duruk, seviyeli ve demokratik bir kongre sürecini geride bıraktıklarını belirterek, kendisine destek veren partililere ve kongre delegelerine teşekkür etti. '1919 ruhu' ile çalışmalara başlayacaklarını ifade eden Onur Duruk, görev süresi boyunca, yönetim kurulunun asil ve yedek üyelerinin yanı sıra, kadınlar, gençler, emekçiler ve tüm partililerle Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu CHP'yi yerel yönetimlerin yanı sıra merkezi iktidara taşımak amacıyla çaba göstereceklerini vurguladı.
    YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
    Onur Duruk (Başkan), Nihal Akçin, Mustafa Alçın, Mert Avcı, Naile Bali, Sıla Berkçi, Dündar Çiçekdağı, Kadir Demir, Yunus Emre Demirel, Ali Ergene, Serpil Gül, Gizem Gül, Ali Kemal Kurtoğlu, Gizem Tekebaş, Bünyamin Tokmak, Avni Uyar, Cemal Gürsel Ülkebay.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow