hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li Saygılı son yolculuğuna uğurlandı

    CHPli Saygılı son yolculuğuna uğurlandı
    expand

    CHP'li Saygılı son yolculuğuna uğurlandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da yaklaşık 10 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybeden CHP'li Muammer Saygılı son yolculuğuna uğurlandı.

    Antalya sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi yaşamının tanınmış isimlerinden Muammer Saygılı, Veterinerler Hekimleri Odası eski Başkanlığı görevini üstlendi ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından atandığı Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden yaklaşık 1 sene sonra emekli oldu. Kendi veteriner ofisini işleten Saygılı, yaklaşık 10 gün önce geçirdiği kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde dün sabah yaşam mücadelesini kaybetti.

    SAYGILI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

    Saygılı için Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde ve Konyaaltı Belediyesi'nde tören düzenlendi. Ardından Muammer Saygılı için Muratpaşa Camii'de tören düzenlendi. Cenaze törenine CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP'li milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Rafet Zeybek ve Cavit Arı, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Mustafa Akaydın, ATSO Başkanı Davut Çetin, il ve ilçe meclis üyeleri, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Murat Karabayoğlu, Harita Mühendisleri Odası Başkanı Okan Hançer, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Dursun Büyüktaş ve eski başkanı Vural Şahin, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Bayram Ali Çeltik ve çok sayıda CHP'li katıldı. Cenaze törenine katılanlar Saygılı ailesine başsağlığı diledi. Cenaze namazının ardından Muammer Saygılı'nın cenazesi Arapsuyu Mezarlığı'na defnedildi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow