hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklar karne şenliğinde eğlendi

    Çocuklar karne şenliğinde eğlendi
    expand

    Çocuklar karne şenliğinde eğlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediye Başkanı Semih Esen, düzenlenen karne şenliği etkinliğinde çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklere katıldı.

    Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Karne Şenliği'yle öğrenciler düzenlenen etkinliklerle eğleniyor. Konyaaltı Belediyesi Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Karne Şenliğinde çocuklar, eğlenerek tatilin keyfini çıkarıyor. İllüzyon gösterisi, şişme çocuk oyun parkları, masal kahramanları, palyaçolar, yüz boyama, akrobat çocuk bandosu, bubble show ve çeşitli yarışmaların yer aldığı şenlikte gönüllerince eğlenen çocuklara pamuk şeker de ikram ediliyor. İsteyen öğrenciler ise 10D sinema izleyebiliyor.

    Şenliklere katılarak çocukların mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanı Semih Esen, “Sevgili çocuklarımıza karne hediyesi olarak şenlik düzenliyoruz. Burada yer alan etkinliklerimizin tamamı ücretsizdir. Gözbebeğimiz olan sevgili çocuklarımızın mutluluğuna mutluluk katmak ve onların yaz tatilini keyifli bir şekilde geçirmelerini sağlamak için bu gibi etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

    FOTOĞĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow