hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuklara doğum günü etkinliği

    Çocuklara doğum günü etkinliği
    expand

    Çocuklara doğum günü etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, spor okullarında ve etüt merkezlerinde eğitim gören çocuklar için doğum günü etkinliği düzenledi.

    Kepez Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği doğum günü etkinliğinde bu ay ocak ve şubat doğumlu 244 çocuğun doğum günü kutlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, doğum günü etkinliğine katılarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Kepez'in çocuklarının çok değerli olduğunu belirten Başkan Hakan Tütüncü, “Spor ve eğitim alanında yapılan çalışmalarla çocuklarımızı yarınlara güçlü bireyler olarak taşımak istiyoruz" dedi.

    TÜTÜNCÜ ÇOCUKLARLA ŞARKI SÖYLEDİ

    Kepezli çocukların sevincine ortak olmak için kutlamaya katıldığını belirten Tütüncü, “Çok sevdiğim ve değer verdiğim evlatlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz, onlar bizim geleceğimiz. Kendi çocuğumuza nasıl özen gösteriyorsak, Kepez'imizin çocuklarına da aynı şefkati ve özeni gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz" diye konuştu. Tütüncü, konuşmasının ardından dev doğum günü pastalarını kestiği çocuklarla şarkı söyledi. Mini konser verilen ve palyaçoların gösterileriyle renklenen etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow