hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocukları sevindiren proje

    Çocukları sevindiren proje
    expand

    Çocukları sevindiren proje

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Anadolu Hastaneleri'nin 'Çocuklarımızı gülümsetmek için bir hediye de sizden' projesi kapsamında Side Anadolu Hastanesi çalışanlarından gelen hediyeler, Manavgat Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü'ne teslim edildi.
    Side Anadolu Hastanesi Direktörü Dr. Cem Kaya Köker, Antalya Anadolu Hastaneleri Pazarlama ve İletişim Direktörü Özge Üngüt, Manavgat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü İsmail Kılıç, etkinlik kapsamında çocuklar için bir araya geldi. Dr. Cem Kaya Köker, kendilerine kapılarını açan Manavgat Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
    27 yıldır Antalya'da sağlık hizmeti vermekten gurur duyduklarını belirten Dr. Köker, “Tüm şubelerimizde başlatmış olduğumuz sosyal sorumluluk projesiyle çocuklarımızı gülümsetebildiğimiz için kurumum adına çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Çocuklarımızın yanında olmaya ve onları gülümsetmeye devam edeceğiz" dedi. Özge Üngüt ise "Çocuklarımızın yanında olmak, hayatlarına dokunabilmek bizler için çok kıymetli. Geleceğimizin umudu olan çocuklarımızla en kısa zamanda tekrar bir araya gelmekten ve yeni projelerde yer almaktan memnuniyet duyarız" dedi.
    İsmail Kılıç ise “Çocuklarımız için düzenlediğiniz sosyal sorumluluk projeniz ile gösterdiğiniz duyarlılık bizleri çok mutlu etti. Yeni projelerle tekrar bir araya gelmekten bizler de memnuniyet duyarız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow