hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhurbaşkanına sağlık yatırımı teşekkürü

    Cumhurbaşkanına sağlık yatırımı teşekkürü
    expand

    Cumhurbaşkanına sağlık yatırımı teşekkürü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA, (DHA) - KORONAVİRÜS salgını ile mücadelede üstün çalışma örneği sergileyen kurumları AK Parti heyeti ile birlikte ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Türkiye’nin ilk akıllı hastanesini Antalya’ya kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve beraberindeki heyet, pandemi sürecinde görevlerini canla başla icra eden Antalya’daki sağlık çalışanlarına teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Sağlık kuruluşlarını tek tek gezen heyet, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür’ü de makamında ziyaret etti. Teşekkür ziyaretlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Tütüncü, “Teşkilatımızla birlikte bu normalleşme sürecinde sokaklara çıktık ve sizin gibi pandeminin gerçek kahramanları olan sağlık çalışanlarımızı gönül borcumuzu ödemek için ziyaretler yapıyoruz. Bu emeği takdir etmek gerekir" dedi. İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür de ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Başkanım zaten her zaman yanımızdaydınız. Teşekkür ederiz" dedi.
    ANTALYA’NIN KAHRAMANLARI
    Başkan Tütüncü ve beraberindeki heyet daha sonra İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Tütüncü, “Pandeminin Antalya’daki kahramanlarıyla, kalbiyle birlikteyiz. Pandeminin hafiflediği şu günlerde sağlık çalışanlarımızı ziyaret ediyoruz ve onlara teşekkür ediyoruz. Gerçekten bu dönemin kahramanları sağlık çalışanlarımızdı. Çok büyük özveri gösterdiniz. Eğer bir yerde emek varsa, bu emeği takdir etmek gerekir. Allah sizlere güç kuvvet versin. Sizlere, milletimiz ve hemşehrilerimiz için ortaya koyduğunuz her türlü yararlılık için gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Sizleri kocaman alkışlamak istiyoruz" diyerek, sağlık çalışanlarını alkışladı.
    SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
    Tütüncü ve beraberindeki heyet bir sonraki sağlık çalışanlarına teşekkür ziyaretini Kepez Devlet Hastanesi’nde sürdürdü. Başhekim Dr. Ramazan Gürkan’ı ziyaret eden Tütüncü, “Sağlık çalışanlarının ne kadar fedakarlıklarla bu süreci atlattığını ve ne kadar faydalar sağladığını çok iyi biliyorum. Sizlere kocaman bir teşekkür borçluyuz" dedi.
    SAĞLIKTA ÖRNEK YATIRIMLAR
    Kepez’e örnek bir yatırım kazandırıldığını belirten Başkan Tütüncü, “Bu örnek yatırımın, Türkiye’nin ilk akıllı hastanesinin buraya  yapılması konusunda da Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin inanılmaz desteği oldu. Zaten onların hikmetleriyle bu hastane buraya yapılmış oldu. Biz bundan dolayı da çok büyük  mutluluk duyduk. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
    Başhekim Gürkan da her zaman yanlarında olan Başkan Tütüncü’ye teşekkür etti.
    Kepez Belediye Başkanı Tütüncü ve beraberindeki heyet, teşekkür ziyaretlerini aile sağlığı merkezlerinde sürdürdü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow