hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhuriyet coşkusu caddelere taştı

    Cumhuriyet coşkusu caddelere taştı
    expand

    Cumhuriyet coşkusu caddelere taştı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    ANTALYA,(DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Konyaaltı varyantını ve caddeleri mobil fener alayı ile aydınlattı. Koronavirüs önlemleri kapsamında yalnız araçlardan oluşan mobil kortej şehir turu atarak, Cumhuriyet coşkusunu caddelere taşıdı.
    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyetin 97'nci yıldönümü kapsamında günler öncesinden başlayan kutlamalar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen mobil fener alayı ile sona erdi. Fener alayına katılan araçlar Antalya caddelerinde şehir turu attı. Pandemi önlemleri nedeniyle bu yıl korteje katılamayan Antalyalılar yol kenarlarından, evlerinden, #97inciyılsensizolmaz hashtagi ile twitter, instagram ve facebook'tan fener alayının coşkusuna ortak oldu. 
    KİLOMETRELERCE UZUNLUKTA KONVOY
    Konyaaltı varyanttan Antalya Büyükşehir Belediyesi mobil etkinlik otobüsünde Cumhuriyet Bandosu'nun çaldığı marşlar eşliğinde başlayan mobil fener alayına Büyükşehir Belediyesi araçları, motosikletler, klasik araçlar off-road araçları, vosvos araçları ve polis ekipleri katıldı. Mobil fener alayına katılan araçlar kilometrelerce uzunlukta konvoy oluştururken, konvoyun geçtiği yollarda büyük bir coşku yaşandı. 
    VATANDAŞLAR BAYRAKLARIYLA EŞLİK ETTİ 
    Bu yıl pandemi önlemleri nedeniyle fener alayına katılamayan vatandaşlar yol kenarlarında, kaldırımlarda yaktıkları meşaleler ve ellerindeki Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet Bandosu'nun çaldığı marşlara eşlik etti. Antalyalılar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. 
    DEMRE, KAŞ VE İBRADI'DA CUMHURİYET KONSERİ
    Antalya Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Bayramı coşkusunu ilçelerde de yaşattı. 
    Büyükşehir Belediyesi tarafından Demre Noel Baba Kent Meydanı'nda ve Kaş Cumhuriyet Meydanı'nda Cumhuriyet Bayramı konseri düzenlendi. Emre Dayıoğlu ve Eren Yavuz izleyicilere müzik şöleni yaşattı. Büyükşehir Belediyesi'nin mobil etkinlik otobüsü ise İbradı'da Cumhuriyet coşkusuna renk kattı. Cumhuriyet Bandosu önce otobüs ile İbradı'nın sokaklarını gezdi ardından da ilçe meydanında verdiği konser ile büyük bir coşku yaşattı. 

    FOTOĞRAFLI


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow