hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dalgıç adayları eğitime başladı

    Dalgıç adayları eğitime başladı
    expand

    Dalgıç adayları eğitime başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA ve çevresindeki eşsiz sualtı güzelliklerini keşfetmek isteyen dalgıç adayları, hummalı bir eğitime girdi. Türkiye Sualtı Federasyonu Antalya İl Temsilcisi İsa Alemdar ve tecrübeli hocalar eşliğinde eğitimler alan dalgıç adayları, teorik ve pratik derslere başladı.

    Antalya'da İsa Alemdar ve tecrübeli dalgıçlar Yıldız Alemdar, Erkun Tanyar, Necmettin Dalar ve İbrahim Sanduvaç ile birlikte eğitim dalışlarına başlayan geleceğin dalgıçları, teorik ve pratik eğitimler alıyor. İlk brovelerini almak için hocalarını dikkatle dinleyen adaylar, sualtını keşfedecekleri günü iple çekiyor. Eğitimlerini ilk olarak sığ bölgelerde yapan öğrenciler, falezlerin eşsiz güzelliğini keşfediyor.

    Eğitim aşamalarının kademe kademe olduğunu söyleyen İsa Alemdar, "Teorik derslerle başladığımız eğitim cetvelimiz ardından pratikle devam ediyor. Geleceğin dalgıçlarını yetiştirmek için oldukça titiz davranıyoruz. Sualtında olabilecek ani bir gelişmede neleri yapmaları gerektiği kadar neleri yapmamaları gerektiğini de öğrenen öğrencilerin ilgisi oldukça yüksek. İlk brovelerini almak için biraz daha çalışmaları gerekiyor. Ama başaracaklar" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow