hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    19 gün sonra yaşam savaşını kaybetti

    19 gün sonra yaşam savaşını kaybetti
    expand

    19 gün sonra yaşam savaşını kaybetti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde 19 gün önce portakal toplamak için çıktığı 'üç ayak' denilen aygıttan düşerek, beyin kanaması geçiren Şakir Özmen (67) tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

    Demre'nin renkli kişiliklerinden biri olan ve ilçede seracılık yapan Şakir Özmen, Alakent Mahallesi'ndeki bahçesinde 19 gün önce portakal toplamak için 'üç ayak' denilen demir aygıta çıktı. Üç ayağın bir anda devrilmesiyle yere düşen, ardından ayağa kalkarak çalışmaya devam eden Şakir Özmen, bir süre sonra aniden yere yığıldı. Eşi ve iş ortağı tarafından çağrılan sağlık ekibi, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Özmen'i Demre Devlet Hastanesi'ne götürdü. Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Özmen, Finike Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada ameliyat edilen ve bir süre yoğun bakımda yatan Özmen, normal servise çıkarıldı. Ancak bir gün sonra fenalaşan Özmen, yeniden ameliyata alındı. İkinci ameliyat sonrası Özmen yoğun bakımda yaşamını yitirdi.

    Evli ve üç babası olan Şakir Özmen, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, eski Belediye Başkanı Süleyman Topçu, belediye meclisi üyelerinin katıldığı cenaze namazının ardından Demre ilçe merkezindeki Alakent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow