hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayar'dan Başkan Kocakaya'ya ziyaret

    Bayardan Başkan Kocakayaya ziyaret
    expand

    Bayar'dan Başkan Kocakaya'ya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, kendi ilçesi olan Demre'nin İYİ Partili Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti. Ziyarette ağırlık olarak koronavirüsle ilgili Demre'de alınan önlemler ve Demre'nin sorunları görüşüldü.
    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret eden Nusret Bayar; CHP İl Başkanı seçilmesi dolayısıyla Demrelilerin gösterdiği coşku ve alakaya teşekkür etti. Nusret Bayar, "Başta Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve her kesimden Demreli gelerek beni kutladı. Bu beni çok mutlu etti. Ayrıca Demre'nin her yerindeki billboardlara, benim CHP İl Başkanlığı'na seçilmemi kutlamanız takdire şayan. Şu anda ülkemizin ve dünyamızın en büyük sorunu, koronavirüsle mücadele. Bu konuda Antalya Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz, tüm kurumlar canla başla mücadele ediyor. Bunu hep birlikte kurallara uyarak, birlikte mücadele ederek yeneceğiz. Daha sürecin başındayız. Bu konuda zorlu bir mücadele hepimizi bekliyor" dedi.
    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da, CHP İl Başkanı Nusret Bayar'a ziyareti için teşekkür ederek, "Bir Demrelinin CHP İl Başkanı seçilmesi bizi çok mutlu etti. Bu bizim için bir onur. Ben Demre'de yalnız Millet İttifakı partileriyle değil, tüm partilerle uyum içinde çalışıyorum. Belediye meclisinde kararların oybirliğiyle alınması için çalışıyorum. Tüm önerilere açığım. Sizin desteğiniz bizim için önemli. Koronavirüsle mücadelede başta Demre Kaymakamımız olmak üzere tüm kurumlarla işbirliği içinde, olanaklarımız ölçüsünde mücadele ediyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow