hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayram çikolatası kaymakamdan

    Bayram çikolatası kaymakamdan
    expand

    Bayram çikolatası kaymakamdan

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde bayram sabahı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı trafik ve güvenlik denetimlerine Kaymakamı Murat Uz da katıldı. Kaymakam Uz yolculara çikolata ve kolonya ikram etti.

    Demre Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri D- 400 karayolu üzerinde bayram sabahı trafik güvenliği ve emniyet güvenliği kontrolü yaptı. Kontrollere Kaymakam Murat Uz, Emniyet Müdürü Kürşat Duman, Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, emniyet ve jandarma ekipleri katıldı. Durdurulan araçlarda öncelikle emniyet kemeri kontrolü yapıldı ve güvenlik tedbirleri anlatıldı, broşürler verildi. Kaymakam Uz, emniyet ve jandarma yetkilileri, yolcuların bayramlarını kutladı. Yolculara, çikolata ve kolonya ikramı yapıldı. Bazı yolcular ikram karşısında araçlarından inerek kaymakam ve emniyet yetkilerine teşekkür etti. Ancak yapılan tüm uyarılara rağmen çok fazla yolcu taşıyan birkaç araca cezai işlem uygulandı.

    Kaymakam Uz, "Kontrollerimiz ve aldığımız güvenlik tedbirleri 24 saat devam edecek. Amacımız ilçemizde tatil yapan, yolculuk yapan vatandaşlarımızın bayramlarını güven içinde geçirmeleri. Onlara ceza yerine güler yüz göstermek, bayram ikramı yapmak istiyoruz. Alınan tüm önlemler, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği, huzuru için" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow