hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Begonviller fotoğraf stüdyosu gibi

    Begonviller fotoğraf stüdyosu gibi
    expand

    Begonviller fotoğraf stüdyosu gibi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde kış ortasında rengarenk açan begonviller görenleri hayran bırakıyor. İlçede gezintiye çıkanlar rengarenk çiçek açmış begonvillerin önünde fotoğraf çektiriyor.

    Türkiye'nin çoğunluğu kış mevsiminin ağır koşulları altında, Birçok yerde gündüz bile hava sıcaklıkları eksi derecelerde seyrederken, Demre'nin Kum Dağı mevkiine gelenler, yaz mevsimi gibi rengarenk açan begonvillerle karşılaşıyor. Rengarenk begonvilleri görenler fotoğraf çektirerek, kış ortasındaki bu güzelliği ölümsüzleştiriyor.

    Kum Dağı'na gezmeye gelen Büşra Aksoy, Ayşen Doğan ve Aslı Dikili adlı üç genç arkadaş, begonviller önünde fotoğraf çektirdi. Üçü de üniversite mezonu olan arkadaşlardan ziraat mühendisi Ayşen Doğan, "Demre'de hava sıcaklığı kışın en soğuk günlerini yaşadığımız bugünlerde 15- 16 derece. Demre'nin kuzeyi üç yönü tamamıyla kapalı. Sadece güneyi denize açık. Kum Dağı bölgesinin kuzeyi ise ikinci kat kapalı. Bu nedenle kışın ortasında bu begonviller çiçek açmaya devam ediyor. Kışın ortasında inanılmaz bir güzellik saçıyor" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow