hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beymelek U13 takımı şampiyon

    Beymelek U13 takımı şampiyon
    expand

    Beymelek U13 takımı şampiyon

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA Süper Amatör'de mücadele eden Beymelek Belediyespor'un U13 takımı, U13 Antalya Ligi 2. Grup'ta Antalya şampiyonu oldu.

    Beymelek Belediyespor U13 takımı mücadele ettiği U13 Antalya Ligi 2. Grup'ta tüm maçlarını Antalya'da oynadı. Lig usulü iki devreli oynanan maçlarda grupta 9 takımla mücadele eden Beymelek takımı, 16 maçta 14 galibiyet, 2 yenilgi alarak 42 puanla şampiyon oldu. Rakip filelere 65 gol gönderen Beymelekli gençler, kalesinde 14 gol gördü.

    Beymelek Belediyesporlu minikler için Demre Stadı'nda tören düzenlendi. Ağabeyleriyle sahaya çıkan futbolcular, seyirciyi selamladı. Kaymakam Murat Uz ve Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Beymelek Belediyespor Kulübü Başkanı Ömer Karakehya, U13 takımı futbolcularına, antrenörleri Aydın Cansev ve ailelerine bir yemek verdi. Şampiyon futbolculara birer madalya takılırken, kol saati de hediye edildi.

    Şampiyon takımın antrenörü Aydın Cansev, "U13 tamımız büyük bir başarıya imza attı. Tek şanssızlıkları bu yıl U13 Türkiye Şampiyonası kaldırıldı. Kendilerini gösterme şanslarını yitirdiler. Ancak gelecek sezon aynı takımla U14 olarak Antalya Ligi'ne katılacağız. Oradan şampiyon olarak U14 Türkiye Şampiyonası'na katılmak istiyoruz. Türkiye şampiyonasında futbolcularımızı birçok kulüp izleyecek. Çünkü futbolcularımız içinde gelecekte yıldız olacak çocuklarımız var" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow