hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bu kursta kursiyerler okuyor

    Bu kursta kursiyerler okuyor
    expand

    Bu kursta kursiyerler okuyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, açtığı meslek edindirme kurslarında 'Kursiyerlerimiz Okuyor' adlı bir proje başlattı.
    Demre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, açtığı meslek edindirme kurslarında yeni bir proje başlattı. Yeni başlatılan 'Kursiyerlerimiz Okuyor' projesinin startı, yeni açılan emlak danışmanlığı kursu ile verildi. Projenin startını Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necip Uçar ve kurs öğretmeni Songül Özdemir, kursiyerlerle birlikte verdi.
    Yeni açılan emlak danışmanlığı kursu, günde 5 saat, haftada 4 gün toplam 100 saat sürecek. Haftada 4 gün süren kursun bir gününde, kursiyerler getirdikleri kitapları okuyacak. Ayrıca her gün kurs başlangıcında yarım saat kitap okunacak. Kursiyerler, evde de devam ettirdikleri etkinlikte okudukları kitabı kısaca kurs arkadaşlarına tanıtacak. Kurs sonunda en çok kitap okuyan 18 kursiyerden ikisine ödül verilecek. Kursta kitap okumanın yanında, emlak alım satımı ile ilgili genel bilgiler, alım satım ile ilgili sözleşme doldurma, tapu işlemlerinin takibi, müşteri ilişkileri ve emlak gündemiyle ilgili bilgiler veriliyor.
    İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, "Meslek edinmek çok önemli. Ama iyi bir meslek edinmek isteyen bir kişi iyi bir okur olmak zorunda. Bilgi sahibi olmanın yolu okumaktan geçiyor. Meslek edinirken, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Necip Uçar ve kurs öğretmenimiz Songül Özdemir, çok güzel bir projeyi yaşama geçirdi. Herkese örnek olacak bir proje. Bu projeyi, Demre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bünyesinde açılacak her kursta yaşama geçireceğiz. 5 hafta sonunda alacağınız belgeyle bir emlak ofisi açabileceksiniz. Ama bunun ötesinde bu kurs sonunda iyi birer okur olacaksınız" dedi.
    Kursiyerler de ilk kez yaşama geçirilen proje sayesinde hem meslek edineceklerini, hem de kitap okuma alışkanlığı kazanacaklarını belirtti.
    Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necip Uçar, kursiyerlerle birlikte yarım saat kitap okudu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow