hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP Demre'de kongre

    CHP Demrede kongre
    expand

    CHP Demre'de kongre

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- CHP Demre İlçe Kongresi sonucunda Mete Hakan Caner başkan seçildi.

    CHP Demre İlçe Kongresi bir restoranda yapıldı. Kongreye CHP Antalya milletvekilleri Cavit Arı, Aydın Özer, Demre Belediye Başkanı İYİ Parti'li Okan Kocakaya, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, eski Antalya Milletvekili Nail Kamacı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP Finike İlçe Başkanı Mustafa Öktem, SP Demre İlçe Başkanı Nuri Tural, CHP İl Başkan adayı Nusret Bayar, eski milletvekili adayları, eski ilçe başkanları, partililer ve delegeler katıldı.

    Kongrede divan başkanlığına oybirliği ile Milletvekili Cavit Arı seçildi. Kongre saygı duruşundu bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İki dönemdir CHP ilçe başkanlığını yürüten Mustafa Caner bir veda konuşması yaptı. Caner, "İki dönem sadece CHP için çalıştım. Beni eleştiren arkadaşlar, acaba kendileri görevlerini yaptı mı? Sadece beni eleştirenlere söylüyorum, ben gece demedim, gündüz demedim çalıştım. Bu dönem de aday olmak istiyordum. Ama beni bu kadar eleştirenlere karşı aday olmadım. İki arkadaşıma da başarılar diliyorum" dedi.

    Mustafa Caner konuşmasının ardından iki başkan adayı Mete Hakan Caner ve Nuri Kahya'yı kürsüye çağırarak ellerini havaya kaldırdı. İki başkan adayı Mete Hakan Caner ve Nuri Kahya'nın konuşmalarının ardından da seçimlere geçildi.

    Seçimde 68 delegenin tamamı oy kullandı. Oyların 35'ini alan Mete Hakan Caner CHP'nin yeni Demre ilçe başkanı seçildi. Nuri Kahya ise 33 oyda kaldı. CHP Demre ilçe yönetim kurulu üyeliklerine Kadir Okan Çakar, Mehmet Gökkaya, Hatice Karakehya, Ahmet Keskin, Durdali Keskin, Mehmet Kocagöz, Durali Kucur, İbrahim Küçükpınar, Mehmet Önen, Ramazan Topçu, Yusuf Yatkın ve Hatice Yıldırım seçildi. CHP Antalya İl Kongresi delegeleri ise Turan Bayrakçı, Mete Hakan Caner, Zühra Doğan, Serdar Oduncu ve Ramazan Özkan oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow