hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre EMITT Fuarı'nda tanıtılıyor

    Demre EMITT Fuarında tanıtılıyor
    expand

    Demre EMITT Fuarı'nda tanıtılıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


     Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesi, dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtılıyor.
    25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda, Demre Belediyesi üçüncü kez ilçenin tanıtımı için yerini aldı. Demre Belediyesi, ilçenin tanıtımını 40 metrekarelik bir stantta yapıyor. Fuarda, Demre'yi Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Demre Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Ülker, turizmciler Barış Yüksel, Okan Cengiz ve Bayram Tokgöz temsil ediyor. Demre standında Aziz Nikholaos Anıt Müzesi ve Myra Antik Kenti'nin üç boyutlu görselleri, Likya Lahit Mezarı, Noel Baba heykeli ve Kekova'nın görselleri bulunuyor. Standda bulunan erkranda Demre'nin tanıtım görselleri yayınlanıyor. Standı ziyaret eden konuklara, Türkçe ve İngilizce Demre'nin tanıtım kitapçığı, Demre aktivite haritası, karpostallar ve magnetler hediye ediliyor. Demre'nin güzellikleri anlatılıyor.
    Fransa'nın Marsilya şehrinde düzenlenen Avrupa - Akdeniz Bölgesel ve Yerel Meclisi Avrupa Birliği Toplatısı sonrasında EMITT Fuarı'na katılan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "EMITT Fuarı, binlerce yerli ve yabancı kurum ve kişiyi buluşturuyor. Demre'nin tanıtımı için bu fuarı çok önemsiyoruz. Çünkü Demre çok önemli turizm destinasyonlarını içinde barındırıyor. Aziz Nikholaos Anıt Müzesi, Myra Antik Kenti, tarihin, doğanın ve denizin iç içe olduğu Kekova bölgesi, Likya Uygarlıkları Müzesi, uçsuz bucaksız plajları ile farklı bir cennet. Bu cenneti tanıtmak için buradayız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow