hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre HEM'den sanal sergi

    Demre HEMden sanal sergi
    expand

    Demre HEM'den sanal sergi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü yıl içinde açtığı kurslarda, kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru eserleri sanal bir sergiyle beğeniye sundu.
    Demre HEM Müdürlüğü bu öğretim yılında açtığı 10 sanat kursunda, kursiyerlerin yaptığı sanat eserlerinden oluşan sanal bir sergi açtı. Sanal sergide pandemi öncesi ve pandemi sırasında evlerde kursiyerlerin yaptığı 500'e yakın sanat eseri yer aldı. Eserler su kabağı süsleme ve işleme, giyim, taş bebek yapımı, kağıt rölyef, tığ örücülüğü, makine nakışı, yağlı boya resimler ve el sanatları ürünlerinden oluştu. Sergi internet ortamında Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Demre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün sayfalarında görülüp, gezilebiliyor.
    Demre HEM Müdürü Necip Uçar, "Kursiyerlerimiz pandemi sürecinde de uzaktan eğitimle, el emeği göz nuru ürünler üretmeye devam etti. Çok güzel sanat eserleri ortaya kondu. Bunların sanatseverler tarafından görülmesini arzu ettik. Pandemi nedeniyle açamadığımız sergimizi, sanal ortamda açarak sanatseverlerle buluşturduk. Herkesin sanal sergimizi görmesini, izlemesini arzu ediyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow