hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre koronasız günlere hazırlanıyor

    Demre koronasız günlere hazırlanıyor
    expand

    Demre koronasız günlere hazırlanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre Belediyesi, ilçeyi koronasız günlere ve Ramazan Bayramı'na hazırlamak için yoğun bir çalışma başlattı.

    Ramazan Bayramı sonrası olası bir normalleşme beklentisiyle, Demre'nin her yerinde hazırlık çalışmalarına başlandı. Belediye öncelikle Çayağzı, Sülüklü, Taşdibi, Kömürlük plajlarında temizlik ve düzenleme çalışması yapıyor, plajlar düzenleniyor. Bunun yanında Demre'nin iç turizmde ve yerli vatandaşlar için büyük önemi olan şifalı sular ve çevresinde çalışma başlatıldı. Şifalı suyun yatağında kışın sellerin getirdiği ve kenardaki düzenlemenin bozulması ile yatağa giden taşlar temizleniyor. Şifalı suyun yatağındaki pislikler alınıyor. Şifalı suyun yanındaki belediye sosyal tesisleri temizleniyor.

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, koronvirüs salgını nedeniyle plajlarn kapalı olduğunu belirterek, "Ancak bayram sonrası olası bir normalleşme ve bazı yasakların kalkmasını bekliyoruz. Sahillerimizi, şifalı sularımızı bayram sonrasına hazırlanıyoruz. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Birimi ekipleri ve Demre Belediyesi temizlik ekipleri ile birlikte, ilçe genelinde temizlik kampanyası düzenleyeceğiz. Demremiz bayrama ve koronasız günlere pırıl pırıl girecek" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow