hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre pazarında sıkı önlem

    Demre pazarında sıkı önlem
    expand

    Demre pazarında sıkı önlem

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında pazarda çok sıkı önlemler alındı. Kapalı pazar yerinin etrafı bariyerlerle çevrildi. Pazara giriş ve çıkışlar birer kapıdan yapıldı. Pazarın girişine dezenfektan tüneli kuruldu.

    Demre Belediyesi tarafından kapalı pazar yerinde sıkı önlemler alındı. Pazara giriş tek kapıdan yapıldı. Pazara gelen herkesin önce ateşi ölçüldü. Ardından maskesi olmayanlara, belediye tarafından ücretsiz maske verildi. Ardından pazara gelen herkes, dezenfektan tünelinden geçirildi. Dezenfektan tünelinden çıkan kişi, ellerini dezenfekte etti. Bir belediye görevlisi tarafından pazara gelenlere, koronavirüsten korunmanın kurallarını anlatan birer broşür verildi. Pazarda zabıta ekipleri, sosyal mesafe kuralına uyulması için herkesi uyardı. Çıkış ayrı bir kapıdan yaptırıldı. Pazardan çıkan herkesin elini dezenfekte etmesi sağlandı.

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Dışarından gelen birisi de olsa ilçemizde bir vaka görüldü. Hasta olan vatandaşımız tedavi altına alındı. Bu nedenle aldığımız önlemleri en üstü seviyeye çıkardık. Hemşehrilerimden tek isteğimiz kurallara uymaları. Bu hastalığın tek tedavisi, bilim insanlarının önerdiği kurallara uymak. Demreli hemşehrilerimize bir kez daha sesleniyorum; kendiniz için, çocuklarınız için, çevreniz, ilçeniz, ülkemiz ve insanlık için ne olur kurallara uyun" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow