hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'de Halk Et kuyruğu

    Demrede Halk Et kuyruğu
    expand

    Demre'de Halk Et kuyruğu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ANET Halk Et Mobil Tırı, ilk kez Demre ilçesine geldi.

    Türkiye'de ilk kez Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaşama geçirdiği Mobil Et Satış Tırı'na Demreliler büyük ilgi gösterdi. 4 kişilik satış ve hazırlama ekibi ile birlikte Demre'ye gelen tırın önünde gün boyu kuyruk oluştu. Saat 17.00'de bitmesi gereken et satışı, kuyruk yüzünden uzadı. Demreliler, istedikleri etleri uygun fiyatla almanın mutluğunu yaşadı.

    Mobil Halk Et Tırı'ndan istediği türde et alan İzzet Durşan, "1 kilo kıyma dışarıda en az 60-65 lira burada 42 lira. 1 kilo kıymada bile en az 20 lira fark var. Dört kilo et alan bir kişiyi düşünün, 80 lira. 80 lira 53 ekmek parası eder. Bu çok önemli bir hizmet. Bu hizmet için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e çok teşekkür ediyorum. Etler çok kaliteli. Fiyatlar uygun. Her hafta gelecek olması, hizmetin sürekli olması ayrıca övgüye değer" dedi.

    Mobil Halk Et Tırı'nın özellikle dar gelirli için çok önemli bir hizmet olduğunu belirten Ahmet Çulcu, "Türkiye'de böyle bir uygulamayı ilk kez gördüm. Halka yönelik, özellikle ekonomik sıkıntı içindeki dar gelirli vatandaş için çok önemli bir hizmet. Fiyatlar, piyasadaki et fiyatlarına göre çok uygun. Her perşembe günü Demre'de hizmet vereceğini öğrendim. Bu çok önemli. Kendi aileme ve ortaklarıma da et aldım" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow