hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'de karne sevinci

    Demrede karne sevinci
    expand

    Demre'de karne sevinci

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde 2019- 2020 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi.
    Demre'deki karne dağıtım töreni, Çevreli Mahallesi Bozoğlu - Tarkun İlk- Orta ve İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlendi. Törene Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Başsavcı Güray Yıldız, Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çoşkun, Milli Eğitim şube müdürleri Selma Benli, Yusuf Toprakçı, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Demirel, Çevreli Mahallesi Muhtarı Kadir Özaslan, Okul Müdürü Ercan Aydemir, veliler, öğretmenler, öğrenciler katıldı.
    Törende protokol üyeleri, okulun 190 öğrencisinin karnelerini tek tek dağıttı. Öğrencilere küçük armağanlar verildi. Öğrenciler, öğretmenler ve katılımcılarla toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Çevreli Mahallesi Muhtarı Kadir Özaslan, katılımcılara, öğretmen ve öğrencilere yemek verdi.
    Törende kısa bir konuşma yapan Demre Kaymakamı Şatıroğlu, "Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz iki haftalık dinlenme tatiline giriyor. Tatilde tabi ki dinleneceğiz. Ama dinlenmenin en iyi yöntemlerinden biri okumak ve gezip görmektir. Bu tatilde hepiniz en az üç kitap okuyun. Olanaklarınız ölçüsünde ilçemizin, Antalyamızın ve ülkemizin tarihi ve turistik yerlerini gezin görün. Bu önerimiz ilçemizde bugün karne alan 4 bin 962 öğrenci ve 480 öğretmen için geçerli. Hepinize iyi tatiller diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow