hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'de kask denetimi

    Demrede kask denetimi
    expand

    Demre'de kask denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - DEMRE İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 'Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var' projesi kapsamında motosiklet sürücülerine yönelik denetim yapıldı.

    Demre İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Duman başkanlığında Cumhuriyet Alanı ve sahil yolunda motosiklet sürücülerinin kask kullanıp kullanmadığını denetledi. Ekipler, motosiklet sürücülerini durdurarak kampanya hakkında bilgi verdi, uyarı broşürü dağıttı. Sürücülere, kasksız motosiklet kullanmaları halinde 108 lira ceza yazılacağı bilgisi de verildi.

    İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Duman, Demre'nin nüfusa oranla Antalya'da en çok motosiklet bulunan ilçelerden olduğunu kaydetti. İlçede motosiklet kazalarının çok yaşandığına değinen Duman, "Motosiklet kazalarında çok can kaybı yaşanıyor. Bunun önüne geçmek zorundayız. Bunun da ilk koşulu motosiklet sürücülerinin kask takması. Uyarı denetimlerine başladık. Belediye hoparlörlerinden uyarı yapacağız. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, uyarıları dikkate almaları 9 Temmuz'dan itibaren kask takmayan sürücülere ceza yazmaya başlayacağız. Bu kampanyayı kararlılıkla uygulayacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow