hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'de kaza: 1 yaralı

    Demrede kaza: 1 yaralı
    expand

    Demre'de kaza: 1 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü Mehmet Ali Oğuz (52) ağır yaralandı.

    Kaza, D- 400 karayolunun Demre şehir içi geçişindeki Noel Baba Caddesi çıkışındaki kavşakta dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Çift yönlü yolda Kaş yönünden Demre yönüne doğru gitmekte olan Ali Öktem yönetimindeki 07 ZBV 93 plakalı hafif ticari araç ile yolun güney tarafındaki yeni açılan caddeden ana yola çıkan Mehmet Ali Oğuz yönetimindeki 15 PU 138 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile yola savrulan motosiklet sürücüsü Mehmet Ali Oğuz ağır yaralandı. Ayaklarında kırıklar ve vücudunun çeşitli yaralar olan Oğuz'a ilk müdahale kaza yerinde sağlık ekibi tarafından yapıldı. Ardından ambulansla Demre Devlet Hastanesi'ne götürülen Oğuz, burada yapılan müdahalenin ardından da özellikle sağ ayağında ciddi yaralanma, ezilme ve kırıklar olması nedeniyle ambulans helikopterle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

    Mehmet Ali Oğuz'un Demre'de deniz avcılığı malzemeleri satan bir iş yeri sahibi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow