hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'nin 2021 bütçesi kabul edildi

    Demrenin 2021 bütçesi kabul edildi
    expand

    Demre'nin 2021 bütçesi kabul edildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Belediyesi'nin 2021 yılı bütçesi ekim ayı ikinci toplantısında oybirliğiyle 25 milyon 900 bin lira olarak kabul edildi.
    Demre Belediyesi'nin ekim ayı ikinci toplantısı, Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın yönettiği oturumda yapıldı. Toplantıya Demre Belediye Meclisi'nin 15 üyesinden 14'ü katıldı. Bütçe üzerine bir konuşma yapan Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "2021 yılı bütçemiz, 2020 yılı bütçesinden daha düşük bir rakam ifade ediyor. Maalesef pandemi nedeniyle bazı belediye gelirlerimizde düşme oldu. Maalesef pandemi nedeniyle devlet bütçesinden gelen aylık para da düştü. Bunlara paralel olarak 2021 yılı bütçemizde, geçen yılki bütçemize göre rakam olarak düştü. Ancak önemli olan bütçedeki rakamların gerçekleşmesi. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ancak bu düşen rakamlar, yatırımlarımızı da azaltacak. Ama bu sorun tüm ülkenin sorunu" dedi.
    Ardından bütçenin görüşülmesine geçildi. Demre Belediyesi'nin 2021 yılı bütçesi oybirliğiyle 25 milyon 900 bin lira olarak kabul edildi. Demre Belediyesi'nin 2020 yılı bütçesi 27 milyon 279 bin lira idi. Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Tüm belediye meclisi üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bütçedeki her kuruşu kılı kırk yararak harcayacağız. Burada en büyük payı personelimize ayırdık. Öncelikle onların maaşlarını ödemek zorundayız. İkinci payı da yatırımlara ayırdık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow