hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'ye çocuk hastalıkları uzmanı

    Demreye çocuk hastalıkları uzmanı
    expand

    Demre'ye çocuk hastalıkları uzmanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Devlet Hastanesi'ne çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı atandı.

    Demre Devlet Hastanesi'nde geçici görevlendirilmeyle giderilen ve kadrosu boş bulunan çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanlığına atama yapıldı. Son Sağlık Bakanlığı atamasında hastaneye çocuk sağlığı hastalıkları uzmanı 31 yaşındaki Onur Tekeli atandı.

    Yeni görevine başlayan çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı Onur Tekeli, "Uzman olarak ilk görev yerimin, doğduğum ilin çok şirin bir yeri olan Antalya'nın Demre ilçesi olmasından dolayı çok mutluyum. Demre'nin ve çevreden gelen çocukların sağlık içinde büyümesi için çaba harcayacağım. Sağlık sorunu olan çocuklarımızı, yeniden sağlığına kavuşturmak, Demreli çocuklara hizmet etmek en büyük mutluluğum olacaktır" dedi.

    Onur Tekeli, Antalya doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Antalya'da yaptı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2014 yılında mezun oldu. Pratisyen hekim olarak Burdur'un Gölhisar ilçesinde görev yaptı. İhtisasını Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaptı. 2020 yılında çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olarak ilk görev yeri olarak Demre Devlet Hastanesi'ne atandı. Evli olan Tekeli'nin eşi de biyolog.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow