hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'ye ikinci dahiliye uzmanı

    Demreye ikinci dahiliye uzmanı
    expand

    Demre'ye ikinci dahiliye uzmanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Devlet Hastanesi'ne, ikinci dahiliye uzmanı olarak atanan Osman Erhan Akcan görevine başladı.

    Demre Devlet Hastanesi'ne ikinci dahiliye uzmanı olarak Osman Erhan Akcan atandı. Yeni görevine başlayan dahiliye uzmanı Osman Erhan Akcan, "Kendi doğduğum, ilk ve orta öğrenimini yaptığı Antalya'nın bu güzel ilçesinde, görev yapacak olmanın, göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Demreli ve Demre çevresinden gelecek olan sağlık sorunu olan vatandaşlarımızı tekrar sağlığına kavuşturmak, onlara yardımcı olmanın çabası içinde olacağım" dedi.

    Orman Erhan Akcan, 1976 yılında Antalya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Antalya'da yaptı. 2005 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Afyon'da pratisyen hekim olarak çalıştı. İhtisasını Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaptı. 2014 yılında dahiliye uzmanı olarak Isparta Şehir Hastanesi'nde göreve başladı. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yan dal ihtisası olarak başladığı iş ve meslek hastalıkları uzmanlığı ihtisasını yarıda bırakarak, son Sağlık Bakanlığı atama kararnamesiyle Demre Devlet Hastanesi'ne ikinci dahiliye uzmanı olarak atandı. Evli olan Akcan'ın eşi de doktor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow