hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'ye Kumluca darbesi

    Demreye Kumluca darbesi
    expand

    Demre'ye Kumluca darbesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA Süper Amatör Lig'in 20. haftasında Kumluca'da oynanan maçta, ligde şampiyonluk mücadelesi veren Demre Belediyespor, Kumluca Belediyespor'a 1-0 yenilerek 12 hafta sonra mağlubiyetle tanıştı.

    Kumluca Stadı'nda oynanan maçı Hidayet Zeybek, Kerem İtangil, Soner Kuşlar hakem üçlüsü yönetti. Maç, Demrespor'un vuruşu ile başladı. Maçın 2. dakikasındaki Kumlucaspor atağında Fırat'ın şutunu, Demre kalecisi Mustafa kurtardı. 4. dakikadaki Demrespor atağında Yalçın, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı. 20. dakikadaki Kumluca atağında ceza sahası içinde topa vuran Fırat, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 23. dakikadaki Demrespor atağında Cenk, net gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarı 1-0 Kumlucaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

    İkinci yarıda Demrespor neredeyse tek kale oynadı. Maçın 47, 49, 68 ve 80. dakikalarında Demresporlu Cenk, 55 ve 78. dakikalarda Sergen, 87 ve 90. dakikalarında Feyyaz net gol pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın uzatma dakikalarında Demrespor kalecisi Mustafa Sevindik ileri çıkarak sert bir şut attı. Kumluca kalecisi Bekir aynı güzellikte kurtardı. Maç Kumluca Belediyespor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Demrespor 46 puanda kaldı ve lider Korkutelispor'un bir puan gerisinde ligde ikinci sırada yer aldı. Kumlucaspor ise puanını 35'e çıkararak ligde 5. sıraya yükseldi.

    Maçta Kumlucaspor'dan Fırat, Mustafa, Serkan ve Kadir, Demrespor'dan Cenk, Mustafa Sevindik ve Furkan sarı kart gören futbolcular oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow