hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demre'ye Psikoloji ve Pedagoji Merkezi

    Demreye Psikoloji ve Pedagoji Merkezi
    expand

    Demre'ye Psikoloji ve Pedagoji Merkezi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde psikolog Hayriye Aydın tarafından hizmete sunulan Psikoloji ve Pedagoji Merkezi törenle açıldı.

    Açılış törenine Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gümrükçü, Esnaf Odası Başkanı Mahmut Perçin, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi eczacı Ünal Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, belediye meclis üyeleri ve Demreliler katıldı.

    Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bilim ve teknoloji geliştikçe, insanın ihtiyaçları da farklılaşıyor. Psikoloji ve pedagoji bilimi de insanı ele alan bir bilim dalı. Ama çok önemli bir bilim dalı. Bu bilim dalı, burada açacağımız merkezde insanın mutluluğu ve sağlığı için kullanılacak. Ben Demre'den yetişen bir bilim insanımız psikolog Hayriye Aydın'ı kutluyorum. Kendisine insanımız için vereceği hizmetlerde başarılar diliyorum" dedi.

    Konuşmanın ardından Noel Baba Caddesi'ndeki merkezin açılış kurdelesi Başkan Kocakaya ve psikolog Hayriye Aydın tarafından kesildi. Ardından merkez gezildi. Merkezde terapi odaları, çocuklar için oyun salonu ve dinlenme odaları bulunuyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow