hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DTO'dan eğitime tablet desteği

    DTOdan eğitime tablet desteği
    expand

    DTO'dan eğitime tablet desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DENİZ Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi, Demre'de ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği verdi.

    DTO Antalya Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi Demreli öğrencilere tablet desteği geldi. DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, tabletleri İMEAK Merkez Meclisi Üyesi Hayrettin Özkan'la birlikte Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan'a teslim etti.

    Ahmet Çetin, "Pandemi döneminde uzaktan eğitime ulaşmada sorunu olan öğrencilerimize katkı için TOBB'un başlattığı tablet kampanyasına biz de destek veriyoruz. Bugün Demreli 20 öğrencimizin sorununun çözümüne katkı sağladık. Bu zor süreçte geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da eğitime katkı konusunda oda olarak çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

    Kaymakam Onur Şatıroğlu da DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin'e yaptığı katkı için teşekkür ederek, "Bu zor süreci hep birlikte, dayanışma içinde aşacağız. Eğitime yapılan her katkıyı kutsal sayıyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow