hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elmalı protokolünden anlamlı ziyaretler

    Elmalı protokolünden anlamlı ziyaretler
    expand

    Elmalı protokolünden anlamlı ziyaretler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ELMALI Kaymakamı Fatih Ahmet Kurt, Belediye Başkanı Halil Öztürk ve protokol üyeleri Anneler Günü dolayısıyla ilçenin en yaşlı annesini ve bir şehit annesini ziyaret etti.

    Elmalı Kaymakamı Fatih Ahmet Kurt, Belediye Başkanı Halil Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Azim Başol ve Elmalı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Dilek Boğatimur ile Bayralar Mahallesi'nde yaşamını sürdüren ilçenin 100 yaşın üstünde tek kadını, 3 çocuk, 7 torun, 4 torununun torunu olan Ayşe Gözel'i ziyaret etti ve Anneler Günü'nü kutladı. Kendisiyle sohbet eden heyet, Ayşe Gözel'in anılarını ve uzun yaşamanın sırlarını dinledi. Ayşe Gözel'e hediye verip, bir sorunu olup olmadığını soran heyet, sağlık sorunlarını dinledi. Ayrıca Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Ayşe Gözel'e İçişleri Bakanlığı'nın kendisi için gönderdiği mektubu okudu, bakanlığın hediyesini verdi.

    Elmalı protokolü daha sonra Eskihisar Mahallesi'nde yaşamını sürdüren 10 Temmuz 1995 yılında Hakkari'de şehit olan Nuri Çavdar'ın annesi 71 yaşındaki Fatime Çavdar'ı ziyaret etti. İki çocuk annesi Çavdar'ın Anneler Günü'nü kutlayan heyet, çiçek ve hediyeler verdi.

    Kaymakam Fatih Ahmet Kurt ve Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Hepimizin başarısının ardında annelerimiz var. Başarılı işlerin arkasında, o işleri gerçekleştiren kişileri yetiştiren annelerimiz var. Bu önemli günde iki farklı ziyaretle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz. Annelerimizin her sorununda onların yanındayız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow