hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EMITT'te en iyi tanıtım ödülü Demre'ye

    EMITTte en iyi tanıtım ödülü Demreye
    expand

    EMITT'te en iyi tanıtım ödülü Demre'ye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- İSTANBUL'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) 'En İyi Destinasyon Tanıtım Ödülü', Antalya'nın Demre ilçesi standına verildi.

    Bu yıl 24. kez düzenlenen EMITT'e 1201 katılımcı ve 94 ülkeden 6 bine yakım kurum ve kuruluş katıldı. 4 gün süren fuara tam 23 yıl sonra ikinci kez katılan Demre standı yoğun ilgi gördü. Demre standında yer alan üç boyutlu Aziz Nikolaos Anıt Müzesi (Noel Baba), üç boyutlu Myra Antik Kenti, Kekova, Likya Uygarlıkları Müzesi, Andriake Antik Kenti ve Demre'nin diğer tarihi ve turistik yerlerinin tanıtımı büyük bir ilgi gördü. Demre standının düzenlemesi, fuar yetkililerinin dikkatini çekti. Fuara 'Antalya'nın en güzel ilçesi Demre' sloganıyla katılan Demre standı 'En İyi Destinasyon Tanıtım Ödülü'ne layık görüldü.

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Demre Belediyesi olarak 23 yıl sonra ikinci kez EMITT Fuarı'na katıldık. Belediye ve turizmci arkadaşlarımızla büyük bir özveri içinde hazırlandık. 4 gün boyunca ilçemizin tanıtımını yapmaya çalıştık. Fuarın en prestijli ödülüne Demre'nin layık görülmesi, ilçemiz turizminin geleceği açısından büyük bir onur. Demre, turizmde uyuyan bir dev. Bu devi hep birlikte uyandıracağız. Bu ödülü bunun bir başlangıcı olarak görüyorum. Katkı sağlayan turizmci arkadaşlarımıza, 4 gün boyunca ilçemizi en iyi şekilde tanıtarak katkı sağlayan görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ödül Demre'nin ve Demrelinin" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow