hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski Bakan Günay'dan Başkan Kocakaya'ya ziyaret

    Eski Bakan Günaydan Başkan Kocakayaya ziyaret
    expand

    Eski Bakan Günay'dan Başkan Kocakaya'ya ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ESKİ Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, yeni seçilen Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı ziyaret etti.

    Son iki seçimde Demre'de oy kullanan, yıllardan beri yaz aylarını Demre'deki evinde geçiren eski Bakan Ertuğrul Günay, Belediye Başkanı Okan Kocakaya'yı makamında ziyaret etti. Kocakaya'yı kutlayan Günay, "Demre'de 15 yıl sonra yeni bir belediye başkanı, yeni bir belediye yönetimi seçildi. Yeni yönetim, yeni fikirler ve yeni bir hizmet heyecanı demektir. Bu heyecanın Demre için iyiliklere yol açmasını diliyorum. Sizi seçim başarınızdan dolayı kutluyorum. Demre, batı Akdeniz'in yakın gelecekte turizmde parlayan yıldızı olabilir. Bu potansiyele sahip bir kent. Tarihi, coğrafyası çok zengin bir kent. Bu tarih ve coğrafya zenginliğinin bütün halka yansıması gerekir. Yeni belediye yönetimi Demre'yi parlatacak, halkın ekonomik ve sosyal yapısını değiştirecek işlere ve hizmetlere imza atmalıdır. Bunun ilk koşulu imar kurallarını ayırımsız ve ödünsüz olarak uygulayarak, tarihe ve doğaya özenle sahip çıkmaktır. Bu yolda yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum" diye konuştu.

    Belediye Başkan Kocakaya da Ertuğrul Günay'ın yaptığı ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiğini kaydederek, "Görev sürem boyunca sizin bilgi birikiminizden, tecrübelerinizden ve önerilerinizden yararlanacağım" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow