hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski muhtar kalbine yenildi

    Eski muhtar kalbine yenildi
    expand

    Eski muhtar kalbine yenildi

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesine bağlı Köşkerler Mahallesi'nin eski muhtarı İdris Güzeloğlu (48) geçirdiği kalp krizi ve aort damarının çatlaması sonrası yaşamını yitirdi.

    Demre'ye bağlı Köşkerler Mahallesi'nde iki dönem üst üste muhtarlık yapan İdris Güzeloğlu, 27 Ekim Pazar sabahı göğsünde ağrıyla uyandı. Yakınları tarafından Demre Devlet Hastanesi'ne götürülen İdris Güzeloğlu yapılan tahlillerde bir sorun bulunmadığı belirtilerek, evine gönderildi. Ağrının geçmemesi üzerine aynı gün Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülen İdris Güzeloğlu'na yapılan anjiyoda kalpte bir sorun bulunamadı. Durumunun ağırlaşması üzerine çekilen tomografide aort damarının çatladığı, beyinde hasar oluştuğu tespit edilen İdris Güzeloğlu, özel bir hastaneye sevk edildi. Pazartesi akşamı ameliyata alınan İdris Güzeloğlu, 10 saat sonra yaşamını yitirdi. Evli ve 3 çocuk babası olan eski muhtarın ani ölümü, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kendisiyle aynı adı taşıyan kuzeni İdris Güzeloğlu, "Maalesef kuzenim ihmal kurbanı oldu. Bir türlü sorunu tespit edemediler. Pazar günü sorun tespit edilip, ameliyat edilmiş olsaydı şimdi yaşamda olacaktı" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow