hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Futsalın şampiyonları

    Futsalın şampiyonları
    expand

    Futsalın şampiyonları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde düzenlenen Futsal Şampiyonası sona erdi.

    Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futsal Şampiyonası, küçük erkekler ve genç erkekler dallarında yapıldı. Demre Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya küçük erkeklerde 7, genç erkeklerde 5 takım katıldı. Küçük erkeklerde takımlar iki grup halinde mücadele etti. Yarı final maçlarında Şehit Adem Akın Ortaokulu, Şehit Hüseyin Topkaya Ortaokulu'nu 9-0, Atatürk Ortaokulu da 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'nu 2-0 yenerek finale çıktı. Şampiyonluğu finalde Atatürk Ortaokulu'nu 5-1 yenen Şehit Adem Akın Ortaokulu kazandı. İkinciliği Atatürk Ortaokulu elde ederken, üçüncü ise Şehit Hüseyin Topkaya Ortaokulu'nu 7-0 yenen 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

    Genç erkekler dalında 5 takım lig usulü maçlar oynadı. Bu dalda şampiyonluğu Özel Ekol Anadolu Lisesi, ikinciliği İmam Hatip Anadolu Lisesi ve üçüncülüğü de Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı.

    İlk üç dereye giren takımlara kupa ve madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, Milli Eğitim Şube Müdürü Selma Benli ve okul müdürleri verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow