hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gençlik Kupası'nın şampiyonları belli oldu

    Gençlik Kupasının şampiyonları belli oldu
    expand

    Gençlik Kupası'nın şampiyonları belli oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde düzenlenen Gençlik Kupası Futbol Turnuvası'nın şampiyonları genç erkeklerde Ekol Lisesi, küçük erkeklerde 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu oldu.

    Demre Stadı'nda düzenlenen turnuva 3 gün sürdü. Turnuvanın final maçlarını Demre Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mesut Dikili, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, CHP İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, belediye meclisi üyelerinin de arasında bulunduğu yaklaşık 1500 kişi izledi.

    Küçük erkekler final maçlarında Atatürk Ortaokulu ve Bil Ortaokulu'nu aynı sonuçla 5-0 yenen 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldu. Bu dalda ikinciliği Bil Ortaokulu, üçüncülüğü de Atatürk Ortaokulu kazandı. Genç erkekler final maçlarında Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni 7-1, Özel Bil Lisesi'ni 3-0 yenen Özel Ekol Lisesi şampiyon oldu. İkinciliği Özel Bil Lisesi, üçüncülüğü de Demre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı.

    Şampiyon olan ve dereceye giren okulların kupa ve madalyalarını Demre Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin, Belediye Başkanı Okan Kocakaya ve protokol üyeleri verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow