hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gökkaya'da akşam sessizliği

    Gökkayada akşam sessizliği
    expand

    Gökkaya'da akşam sessizliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Demre ilçesindeki Gökkaya Koyu'nda turizm sezonunun sonuna gelinmesine rağmen yat hareketliliği devam ederken, akşam saatlerinde güneşin batışı ile koyda geceleyen yatlarda akşam sessizliği başlıyor.
    Demre'ye bağlı Kekova bölgesindeki doğal bir liman olan Gökkaya Koyu, mavi yolculuğa çıkan Akdeniz tutkunlarının en önemli uğrak yerlerinden biri. Mavi yolculuğa çıkan yatların Kekova'ya geldiklerindeki en önemli geceleme noktası Gökkaya Koyu. Turizm sezonunun artık sonuna gelinirken Gökkaya Koyu'ndaki yat hareketliliği devam ediyor. Ancak akşam saatlerinde güneşin batışı ile birlikte Gökkaya'da geceleyen yatlarda bir akşam sessizliği başlıyor.
    Yatlarda tatil yapan yerli ve yabancı turistler, serinlemeye başlayan havalarla birlikte kamaralarına dinlenmeye çekiliyor. Güneşin batışı ile birlikte denizin rengi farklılaşıyor. Gökyüzünde oluşan akşam kızıllığı ile birlikte yatlar ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Bazı turistler kamaralarının penceresinden, bazı turistler de yatların üstünden akşamın sessizliğini ve mutlu bir tatilin hazzını yaşıyor.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow