hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP Demre, Demirel'le 'devam' dedi

    MHP Demre, Demirelle devam dedi
    expand

    MHP Demre, Demirel'le 'devam' dedi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- MHP Demre İlçe Başkanlığı'nın olağan kongresine tek aday olarak katılan mevcut İlçe Başkanı Mustafa Demirel, yeniden seçildi.
    Demre'deki bir restoranda yapılan MHP Demre İlçe Kongresi'ne MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, eski Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, Korkuteli Belediye Başkanı MHP'li Ömer İşlek, Demre Belediye Başkanı İYİ Parti'li Okan Kocakaya, eski Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ünsal Yılmaz Yeşildağ, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, AK Parti Demre İlçe Başkanı Mehmet Koparıcı, il ve ilçe yöneticileri ve delegeler katıldı.
    Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan başkanlığına oybirliğiyle Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan seçildi. Başkan, "Bugün 'kara eylül' dediğimiz 12 Eylül darbesinin yıl dönümü. İnançları uğruna idam sehpasına giden, idam sehpasına giderken devletimize zeval gelmesin diyen ülküdaşlarımızı, kardeşlerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz. Bu kara günü ve bugüne neden olanları lanetliyorum. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Bu kongreler ana vatana, yavru vatana ve mavi vatana sahip çıkma kongreleridir" dedi.
    Ardından Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek ve MHP Demre İlçe Başkanı Mustafa Demirel birer selamlama konuşması yaptı.
    MHP İl Başkanı Hilmi Durgun da "Bu kongremizin sloganı 'İstiklal için birlik, istikbal için birlik'tir. Bu kongreler MHP'nin iktidar yürüyüşüdür. Ülkemiz için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız" diye konuştu.
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreye gönderdiği mesajın okunmasından sonra faaliyet ve mali raporlar okunarak oybirliğiyle kabul edildi.
    Daha sonra yapılan seçimde 192 delegeden 87'si oy kullandı. Geçerli oyun 87'sini de alan Mustafa Demirel yeniden seçildi. MHP ilçe yönetim kurulu üyeliklerine Kadir Çınar, Nuri Aslan, Osman Doğan, Niyazi Önal, Hüseyin İzmirli, Ahmet Pişkin, Mustafa Başkaya, Anıl Akkuş, Ahmet Ağahan Sarıer, Aydın Yılmaz, Süleyman Karakuş, Şakir Avcı, Fatih Kaplan ve Cengiz Balcı seçildi. İl kongresi delegeliklerine de Mustafa Demirel, Kadir Çınar, Osman Doğan, Nuri Aslan ve Anıl Akkuş seçildi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow