hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrencilere, sınava hazırlık seti

    Öğrencilere, sınava hazırlık seti
    expand

    Öğrencilere, sınava hazırlık seti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- DEMRE Belediye Başkanı Okan Kocakaya, üniversiteye hazırlanan öğrencilere sınava hazırlık seti hediye etti.

    Demre Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan duyuruda ihtiyaç sahibi olan öğrencilere, istediği sınava hazırlık seti hediye edileceği açıklandı. Belediyeye müracaat eden üniversiteye hazırlanan öğrencilerin istediği hazırlık setleri tespit edildi. İstedikleri soru bankası, matematik, Türkçe, sosyal bilgiler ve fen bilgisi setleri yayınevlerinden satın alınarak öğrencilere dağıtıldı. Bir grup öğrenciye istedikleri setler, Belediye Meclis Salonu'nda sosyal mesafe kurallarına uyularak verildi.

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bu sınav sizin geleceğiniz. Dileğimiz, arzumuz bu sınavda başarılı olmanız. Biz setleri sınav temmuz ayında yapılacağı açıklandığı için iki ay önce dağıtmak istedik. Ama sınav tarihi değişince biraz geç kaldık. Bu nedenle biraz şansızlık yaşadınız. Şunu unutmayın. Koşullar herkes için aynı. Biraz daha çok çalışmanız gerekecek. Demre Belediyesi ve Belediye Başkanı Okan Kocakaya olarak eğitim yaşamınızın her aşamasında sizlere yardımcı olmak, eğitiminize katkıda bulunmak bizim en başta görevimiz" dedi.

    Ardından öğrencilerle sohbet eden Başkan Kocakaya, meslek konusundaki düşüncelerini dinledi. Öğrenciler de hazırlık setleri için Başkan Kocakaya'ya teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow