hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Örnek sürücülere plaket

    Örnek sürücülere plaket
    expand

    Örnek sürücülere plaket

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı'nca başlatılan 'Bu yolda hep birlikteyiz' ve 'Trafikte her yıl daha iyiye' projeleri kapsamında, Antalya'nın Demre ilçesinde jandarma bölgesindeki iki örnek sürücü, plaketle ödüllendirildi.

    Demre İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekiplerince 'Bu yolda hep birlikteyiz' ve 'Trafikte her yıl daha iyiye' projeleri kapsamında, ilçede son beş yılda trafik cezası almamış, kazaya karışmamış 2 sürücüye, Kaymakam Onur Şatıroğlu tarafından plaket verildi. Demre Kaymakamlığı'nda düzenlenen plaket törenine Kaymakam Şatıroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, Demre İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Tolga Tolgay, 33 yıllık sürücü Mehmet Adar (60) ve 32 yıllık sürücü Yusuf Narcı (60) katıldı.

    Plaket töreninde konuşan Kaymakam Şatıroğlu, "Bugün aldığınız bu plaketlerin anlamı çok büyük. Son beş yılda hiç ceza almamak, kaza yapmamak, kurallara uymak çok büyük bir onur. Bunun belgesi de bu plaketler. Çocuklarınıza, torunlarınıza ve dostlarınıza gösterebileceğiniz, örnek olacak bir belge. Siz ve sizin gibi sürücüler sayesinde trafik kazaları ortadan kalkacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow