hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şampiyonlar ödüllendirildi

    Şampiyonlar ödüllendirildi
    expand

    Şampiyonlar ödüllendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen U12 Futbol Ligi'nde şampiyon olan Demreli futbolcular ödüllendirildi.

    Kumluca'da 11 Mayıs- 2 Haziran tarihleri arasında düzenlenen U12 Mustafa Köleoğlu Futbol Ligi'nde, namağlup şampiyon olan Demre Beymelekspor ile tek mağlubiyetle ikinci olan Demre Belediyespor'un minik futbolcuları için ödül treni düzenlendi. Demre Kaymakamlığı'nda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Murat Uz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Dikili, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, Demre Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kolcu, Demre Beymelekspor Başkanı Ömer Karakehya, Demrespor U12 takımı antrenörü Murat Polat, Demre Beymelekspor antrenörü Aydın Cansev, iki takımın minik futbolcuları ve aileler katıldı.

    Kaymakam Murat Uz, "Her yaştan gencimizin, insanımızın spor yapması bizim için çok önemli. Ama daha önemlisi, sizin yaşınızdaki çocuklarımızın spor yapması. Sizler bilgisayar başında, tablet başında zaman geçirmek yerine spor yaparak, şampiyon olarak güzel bir başarıya imza attınız. Spor yaparken bir şeyi daha unutmayın. Bol bol kitap okuyun. Antrenörleriniz sizi çok iyi çalıştırmış. 11 takımın katıldığı bir şampiyonada Demre Beymelekspor'un namağlup şampiyon olması, Demre Belediyespor'un tek yenilgiyle ikinci olması bunun en güzel kanıtı. Sakın sporu bırakmayın. Bir gün Demre'den Türkiye Süper Ligi'nde oynayacak futbolcular çıkacaktır. Aldığınız başarı bunu gösteriyor" dedi.

    Daha sonra Kaymakam Murat Uz ve diğer protokol üyeleri her iki takımın minik futbolcularına çeşitli hediyeler verdi ve birlikte fotoğraf çektirildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow